deejays - bands - shows - events - dancers - lyd & lys - deejays - bands - shows - events - dancers - deejays  
   
EUROPAZ MENU
DeeJaysDJ Skjoedt


Kontakt Europaz Agency for nærmere information på:

Tlf. (+45) 70 27 97 27
Mail: info@europaz.com

Video fremvises på dit næste møde med Europaz

Jeg startede mit mobildiskotek tilbage i 1998 helt fra bunden. Musikinteressen viste sig allerede da jeg var en lille purk. At kunne gøre folk glade med musik jeg spillede og sætte sammen på en måde de kunne lide det, var det der gjorde gnisten til en flamme.

Nu trives jeg ikke bedre andre steder end bag en afspiller og mikrofon. At spille den musik folk ønsker har jeg gennem mit mobildiskotek lært er noget af det allervigtigste som dj – og sørme om det ikke også er det sjoveste og netop udfordringen i den livsstil det er. Fornøjelsen er lige så stor ,om gennemsnitsalderen på publikum er 16 eller 40!

Musikmæssigt mixer jeg så meget jeg kan, da dette ofte får folk til at lytte til musikken og blive glade når de svinger træbenet videre, over i en anden af deres ynglings sange. Ofte kommer der mange ønsker ind og de kommer selvfølgelig på så snart det passer ind – man skal jo heller ikke rydde dansegulvet fordi én vil høre heavy metal eller lignende. Jeg kør for det meste i musik fra hitlisterne som inkluderer alt fra dansk pop, dance, hiphop, R’n’B, rock osv. Men har også stor passion for klassikere – specielt 60’erne er utrolig glade – hvilket også betegner den musik jeg spiller. Snakker til det publikum jeg spiller for, og er de med på den så er der friske kommentarer lige om hjørnet når som helst.
  Europaz Agency Aps - PostBox 1011 - DK-7500 Holstebro - tlf : (+45) 70 27 97 27 - info@europaz.com