deejays - bands - shows - events - dancers - lyd & lys - deejays - bands - shows - events - dancers - deejays  
   
EUROPAZ MENU
DeeJaysDJ Michael Splint


Kontakt Europaz Agency for nærmere information på:

Tlf. (+45) 70 27 97 27
Mail: info@europaz.com

Video fremvises på dit næste møde med Europaz

Michael Splint startede sin dj karriere da han var 16, på den lokale ungdomsklub. Han fik hurtigt sat et lille mobil-diskotek op med hans ven Jan W hvor der blev spillet alle former for musik. Michael fandt dog hurtigt ud af han havde en stor passion for næsten alle de musikgenrer han kom i kontakt med – men det var den elektroniske ende af skalaen der fangede ham mest. Snart begyndte han på lokal radio med vennerne Kim “Lazer” Nielsen og LP Støvring, der begge delte hans begejstring for house og trance.

Programmet “Sound Of Music” var meget populært og flyttede over på en meget større radio i området - Radio ABC, som stadig den dag idag eksisterer (dog uden Sound Of Music programmetJ). Michael stoppede med mobil festerne og started på et diskotek i hjembyen Randers. Stille og roligt begyndte han at få house og trance jobs rundt om på forskellige events omkring i landet.

I 1990 startede han i Danmarks største musik butiks kæde – Stereo Studio, hvor han var i mange år. Derefter blev det til 2 år som bestyrer af en mindre pladeafdeling i Expert/Randers.

I slutningen af 1997 rykkede han til København for at starte egen forretning med vennen LP Støvring. Efter kort tid i hovedstaden begyndte der at komme jobs på forskellige klubber, men det var et besøg til England i 1999 der skulle ændre det hele. Stedet var Gatecrasher – hjemsted for trance i mange år. Med på turen var ejeren af Danmarks største diskotek – Diskotek In. Han var meget imponeret over stedet, musikken og stemningen og kort efter kom club Gorgeous på tegnebordet. Klubben åbnede i februar 2000 og Michael var resident fra første aften. Det satte ham for alvor på kortet over top dj’s indenfor Trance genren og har da også bragt ham rundt i store dele af Danmark, samt Tyskland, Sverige og Skotland.

Som dj elsker Michael stort set alle slags trance. Det er svært at sætte ord på stilen – men hvis han syntes det rykker, så spiller han det. Der skal være fest på gulvet og det bliver der sørget for med en go blanding af vokal og instrumental numre.

Det blev hurtigt gjort klart at nøglen til større succes lå i at lave sin egen musik. Michael havde også ambitioner om at udvide sine horisonter og efter lidt tid i tænkebox kontaktede han den dansk trance duo Tukan (F&W) som skulle hjælpe ham i gang med at producere. Deres første job var for Svenske Airbase og det remix udkom på det højt respektere label Alphabet City. Derfra tog det fart. Hans første egen produktion blev lavet og den engelske Trance/Dance radio vært Judge Jules spillede nummeret op til flere gange på Radio 1. Michaels anden single røg ligeledes i rotation hos Jules, Dave Pearce, Cosmic Gate, Ferry Corsten, Above & Beyond og mange andre.

Michael laver også musik med andre producere - bl. a Michael Parsberg, Mads Krog (Cato Azul), Lars Freisig og Engelske Lost Witness.

Udover de 2 singler i eget navn har Michael også projekter på vej ud under andre aliaser i både England, Holland og Tyskland.
  Europaz Agency Aps - PostBox 1011 - DK-7500 Holstebro - tlf : (+45) 70 27 97 27 - info@europaz.com