deejays - bands - shows - events - dancers - lyd & lys - deejays - bands - shows - events - dancers - deejays  
   
EUROPAZ MENU
DeeJaysDJ Morten Rask


Kontakt Europaz Agency for nærmere information på:

Tlf. (+45) 70 27 97 27
Mail: info@europaz.com

Video fremvises på dit næste møde med Europaz

Morten har levet af at være dj, producere og skrive musik siden 1999. I Danmark er han nok mest kendt for sin medvirken på et stort Dance act, som solgte 100.000 albums i Danmark fra 1999-2002. Efter mange store oplevelser verden over og bl.a en # 1 single i Spanien, valgte han at droppe projektet, da hjertet stilmæssigt altid har ligget i "undergrunden".

Morten har i de sidste tre år fokuseret 110% på House musikken i alle dens facetter og har idag releases og remixes på respekterede labels som bl..a. Stereo Productions, Toolroom Records og Brickhouse Records. Morten har stor succes som den ene halvdel af projektet MOTH (ude på Stereo Productions), sammen med makkeren Thomas Salling. En ny remixpakke af tracket "Foxy", som er blevet spillet af prominente Dj's verden over, er netop released.

Morten har lige signet et track til Hott22/Live Elements' label Heavy Traxx i USA og ligger i skrivende stund i forhandlinger med respekterede labels i bl.a. UK og Spanien om friske produktioner.

Sidste år remixede Morten Gato Azul's "Samba Negro" under sit alias Kokoa, som blev spillet af de fleste danske Dj's.

Morten's Dj's karriere tog for alvor fart da han i 2002 flyttede til det sydlige Spanien og boede der i godt halvandet år. Der spillede han på diverse klubber med forkærlighed for Deep House og Tribal. Derudover har han spillet og spiller på bl.a V4 og Obls i Aalborg.

Forvent et Dj set med fokus på groovet. Morten spiller kun vinyl, han selv har svært ved at stå stille til. Det plejer som regel at smitte af på crowden.
  Europaz Agency Aps - PostBox 1011 - DK-7500 Holstebro - tlf : (+45) 70 27 97 27 - info@europaz.com