deejays - bands - shows - events - dancers - lyd & lys - deejays - bands - shows - events - dancers - deejays  
   
EUROPAZ MENU
DeeJaysDJ Henrik


Kontakt Europaz Agency for nærmere information på:

Tlf. (+45) 70 27 97 27
Mail: info@europaz.com

Video fremvises på dit næste møde med Europaz

Henrik startede tilbage i 1989 med købet af mobildiskoteket, der blev døbt Discotek Holiday. Gennem de seneste 15 år, har jobbene fyldt mere og mere i hans kalender og fra midt i 90érne tog det virkelig fart. Nu spiller han fast hver fredag og lørdag. Job-kalenderen er altid fuld.

Henrik er 32 år gammel, så her får du en Discjockey med masser af erfaring og en super dejlig og ung udstråling. Henrik er en rigtig mainstream Discjockey, der holder meget af gamle hits. Han er dog også helt med på beatet, når det gælder det nye musik. Henrik kan også levere en god omgang Salsa/Latino, 60ér Rock´n´Roll er også noget der kan fyres op under, hvis det er det du ønsker, på dit sted.

Henrik er Discjockeyen der absolut kan give max gas med en mikrofon. Det gælder både speak, sang og til tider en gang rap. Der ud over er han Discjockeyen, der ikke kun spiller for dit dansegulv, men for hele dit sted. Det er jo vigtigt alle gæster får en fed fest.

For tiden er Henrik fast Discjockey på Crazy Daisy i Viborg. Men Henrik holder sig aldrig tilbage for nye spillesteder. For ikke at kører fast, skifter han nemlig bevist spillested engang imellem. Henrik, har forinden arbejdet på Crazy Daisy i Viborg, spillet de seneste to år på Saltlageret i Ålborg.
Henrik arbejder til dagligt, som allround medarbejder i et firma, der udlejer og fremstiller vejafmærkningsmateriel, men er faktisk udlært automekanikker.
  Europaz Agency Aps - PostBox 1011 - DK-7500 Holstebro - tlf : (+45) 70 27 97 27 - info@europaz.com