deejays - bands - shows - events - dancers - lyd & lys - deejays - bands - shows - events - dancers - deejays  
   
EUROPAZ MENU
DeeJaysDJ Steen Blak


Kontakt Europaz Agency for nærmere information på:

Tlf. (+45) 70 27 97 27
Mail: info@europaz.com

Video fremvises på dit næste møde med Europaz

DJ Steen Blak er pt. en af Danmark største DeeJay personligheder. Han har spillet Danmark tyndt igennem de sidste 15 år, på et hav af diskoteker og klubber. Så han ved hvad der skal til for at være med !!

Ud over det så har Steen også international erfaring fra Grækenland for at være helt nøjagtig Rhodos hvor han slog sine folder på Cherokee pub sommeren 1995 og 1996. Steen har også via sin kunnen spillet i Sverige og på Færøerne.

Han er typen der læser sit publikum og spiller der efter. Steen spiller udpræget kvalitets musik med fest i og sætter en ære i at kunne forlade et job hvor stemningen har været top.

Han er heller ikke bange for at bruge sin mikrofon til at peppe publikum op, dog skal det sige at der er ingen grund til at råbe folk ud af huset hvis festen er i gang , så lader han musikken tale for sig.

Steen er heller ikke bange for at spille pladen gæsterne ikke vidste de ville høre det gælder sig gammelt som nyt musik .Og der spilles stadig rigtige vinyl plader på jobbet som efterhånden ikke ses så tit mere da det hele jo foregår på cd'er. Så hvis i skal have gang i stemning på klubben så er Steen Blak deejayen der skal investeres i..........!!
  Europaz Agency Aps - PostBox 1011 - DK-7500 Holstebro - tlf : (+45) 70 27 97 27 - info@europaz.com