deejays - bands - shows - events - dancers - lyd & lys - deejays - bands - shows - events - dancers - deejays  
   
EUROPAZ MENU
DeeJaysDJ Dex


Kontakt Europaz Agency for nærmere information på:

Tlf. (+45) 70 27 97 27
Mail: info@europaz.com

Video fremvises på dit næste møde med Europaz

Dj DEX alias Jeppe Fureby trådte sine spæde dansesko i Odense. Det var også her dj DEX som 14-årig startede sin DJ-karriere kraftigt inspireret af hip hop-koryfæer og det at for fede old school. Allerede to år senere bakkede han kult-bands som MC Einar og Rockers By Choice op på pladespillerne. Og nu var vejen banet for unge dj DEX.

Dj DEX hører nu til eliten blandt dj's i Odense. Han fik sit eget radioshow på The Voice, hvor han var leverandør af stilsikre hits til den ganske danske ungdom. Siden er det blevet til et utal af jobs på store steder, se ref. nedenfor, hvor dj DEX' stil er blevet synonym med en musikalsk totaloplevelse og et dansegulv, der koger som en gryde spaghetti.

Han bevæger sig ubesværet og elegant rundt i genrer som; House, 70er disco/funk/soul, RnB/Hip-Hop, Lounge og lidt selektiv pop.
Hans hip hop-rødder og uovertrufne evne til at beat-mixe vidt forskellige stilarter har skabt en ren mester bag stålhjulene. dj DEX formår at scratche røven ud af bukserne på selv de bedste i landet, men kan samtidig flette numrene sammen, så en aften med dj DEX i pulten bliver et langt svedigt mega-mix.

De seneste år har dj DEX også kastet sig over kunsten at lave musik og remixe. Her beviser han atter sin sans for musik ved at tilføre numrene nyt liv uden at miste respekten for det originale track. Dj DEX har allerede vundet en række remix-konkurrencer, hvor tracks fra kunstnere som Bombay Rockers og The Loft har fået et magisk touch af dj DEX.

Flere remix bland andet: Stonebox, Y-Not, Bombay Rockers og ny track fra The Loft – forever – dj DEX remix.

Dj DEX har forlængst slået sit navn fast som et af tidens hotteste acts i DK. Så står du og mangler en sikker leverandør af fest og glade dage, er der ingen grund til at lede videre. Navnet var dj DEX... Husk det og glem det aldrig....!

Club-referencer: Midtfyns Festival, Skanderborg Festival, Train, Kupe(House og Lounge club), Skovridderkroen, Kræz Clubbing(House club), Club Cashmere(House Club), Slagthus(sw)(nordens største diskotek), Prive(sw), Lillehelvede(sw), Metroen(House Club), Pumpehuset og mange flere.
  Europaz Agency Aps - PostBox 1011 - DK-7500 Holstebro - tlf : (+45) 70 27 97 27 - info@europaz.com