deejays - bands - shows - events - dancers - lyd & lys - deejays - bands - shows - events - dancers - deejays  
   
EUROPAZ MENU
JAM BANDSLove & Poison - Suede Jam


Kontakt Europaz Agency for nærmere information på:

Tlf. (+45) 70 27 97 27
Mail: info@europaz.com

Video fremvises på dit næste møde med Europaz

Suede var kongerne af britpoppen og Danmark var en af deres højborge. 28 koncerter og over 300.000 antal solgte albums blev det til i DK inden Brett Enderson og Co. valgte at trække stikket ud af et musikalsk samarbejde, der i løbet af 10 år genererede et utal stridbare rocksange.

Danskerne skal nu ikke komme til at savne de mange klassikere, for Love&Poison er dedikeret til at spille englændernes sange så tæt på originalen som muligt. Det dekadente og drømmende, det krukkede og kuriøse, det forfængelige og det forgængelige, er alt sammen indeholdt i nogle af verdens største hits - skrevet af Suede, men spillet af Love&Poison,der genopliver alle de smukke tabere i deres sæt.

Men det er ikke kun hits. Love&Poison satser også på nogle af de mange b-sider, så både Suedeheads og suedehits bliver tilgodeset. Love&Poison er altså både for de hardcore Suedefans, men i allerhøjeste grad også for den almindelige koncertgænger, der ønsker en ekstraordinær musikoplevelse!
Det var der mange der fik, da originalerne gæstede sommerenes grønne koncerter, og endnu flere får nu muligheden, når Love&Poison gæster de danske spillesteder.

Suede var indadvendt på en ekstrem udadvendt måde og Love&Poison formår at gøre dem kunsten efter, gennem et gyngende fremadrettet rockshow, leveret så selvsikkert som kun få danske kopibands formår det!
  Europaz Agency Aps - PostBox 1011 - DK-7500 Holstebro - tlf : (+45) 70 27 97 27 - info@europaz.com