deejays - bands - shows - events - dancers - lyd & lys - deejays - bands - shows - events - dancers - deejays  
   
EUROPAZ MENU
JAM BANDSThe Hitmen


Kontakt Europaz Agency for nærmere information på:

Tlf. (+45) 70 27 97 27
Mail: info@europaz.com

Video fremvises på dit næste møde med Europaz

The Hitmen

Fra det øjeblik The Hitmen træder på scenen er der ikke et sekunds tvivl. Det Swinger!
Hvad enten orkestret er at finde på et af landets spillesteder, til et Firma eller privat-arrangement, på små eller store scener, er energien og glæden ved musikken kørt frem på første række. Genren og musikvalget ændrer sig drastisk alt efter stemningen, og det er dér bandets store force ligger.

Er det Rock folket vil have, så kommer Flying V guitaren ud af sin flightcase og AC/DC powerchords og hårde rockriffs bliver serveret med et kæmpe smil på læben.

Inviterer situationen til svedig soul, Bliver der fyret op under Hammondorglet, så selv Otis Redding og James Brown ville have været stolte.

Finder man orkestret på et spillested eller et gymnasium fyldt med danseglade unge mennesker, så vil man måske først og fremmest høre navne som Jamiroquai, Prince, Michael Jackson. Maroon 5.

Er bandet hyret til en reception, er det afdæmpet musik af rigtig høj kvalitet, og navne som James Taylor, Eric Benet, Jamie Collum, Ben E King, Marvin Gaye mm. Der står på menuen.

Det er en glæde og interesse for al slags musik der er bandets kendetegn, og der er ikke et arrangement der ikke er blevet lagt eftertrykkeligt ned!!!
Det kan dem der har hørt orkestret ved flere lejligheder bevidne. Der er ikke 2 aftener som Forløber ens.
  Europaz Agency Aps - PostBox 1011 - DK-7500 Holstebro - tlf : (+45) 70 27 97 27 - info@europaz.com