deejays - bands - shows - events - dancers - lyd & lys - deejays - bands - shows - events - dancers - deejays  
   
EUROPAZ MENU
JAM BANDSThe Scoops


Kontakt Europaz Agency for nærmere information på:

Tlf. (+45) 70 27 97 27
Mail: info@europaz.com

Video fremvises på dit næste møde med Europaz

Skandinaviens bedste 50'er / 60'er band!

Selv om vi skriver år 2004, dukker Elvis stadig frem på hitlisterne, og numrene fra Grease bliver ved med at få enhver til at bryde ud i sang og feste som ingen troede.
Elvis har fornyligt ligget nr. 1 i USA, England og i andre lande med hittet "A little less conversation", og mange 50'er numre dukker op og bliver spillet igen og igen på de populære kroer og hoteller. Derfor kender alle denne genre som er blevet udødeliggjort.

I året 1994 blev 50'er showbandet "The Scoops" dannet med stortalentet Daniel Zivadinovic som den unge Elvis.

Ideen bag bandet var at få det bedste showband i landet. Og foruden at spille den originale 50'er Rock n' Roll, var det også, at komme ud over scenekanten med et show så levende, at dét alene skulle være en oplevelse for det brede publikum at se på. The Scoops er i dag som direkte hentet med en tidsmaskine fra 50'erne med brylcreme i bobhåret, bakkenbarter, guldslips - Hound Dog, kontrabas, spidse sko - Rock Around The Clock, lyserøde skjorter og jakkesæt - Tutti Frutti.

Alt er i orden, når The Scoops indtager scenen. Selv forsangerens mikrofon er af samme model som The King benyttede. Kort sagt: Stilen er lagt.

The Scoops kendetegnes ved deres store glæde, varme, og kærlighed til Rock 'n roll, som de stilrent fremfører med en sådan entusiasme og professionalisme i deres sceneoptræden, at de formår, at få fat i publikum på en måde, som ingen andre kan. Det giver en fantastisk stemning, som får det hele til at swinge. Så sent som i 2002 har The Scoops fået den bedste kontra-bassist, der findes med i bandet - den tidligere "Scooters"-bassist Thomas Clausen, og ligeledes har bandet også fået selveste Christian Hermansen på tenor-sax. Disse forstærkninger har gjort, at The Scoops har et stærkt 6 mandsorkester. Derfor rykker The Scoops for alvor og er populær nu mere en nogensinde.

The Scoops må betegnes som Skandinaviens hotteste 50'er Rock n' Roll showband der ud over at "trykke den af" herhjemme, også har stået på internationale scener i både Tyskland, Sverige og senest på deres Tour til Østrig.

Herhjemme er det i løbet af de sidste 8 år blevet til flere hundrede koncerter, og optrædener i radio og på TV.

Med The Scoops starter en uforglemmelig rejse tilbage til de glade 50'ere.
  Europaz Agency Aps - PostBox 1011 - DK-7500 Holstebro - tlf : (+45) 70 27 97 27 - info@europaz.com