deejays - bands - shows - events - dancers - lyd & lys - deejays - bands - shows - events - dancers - deejays  
   
EUROPAZ MENU
SHOWSEuropaz Night DJ Battle


Kontakt Europaz Agency for nærmere information på:

Tlf. (+45) 70 27 97 27
Mail: info@europaz.com

Video fremvises på dit næste møde med Europaz

DJ DEX

Dj Dex er blandt de hårdeste når det kommer til mix færdigheder og høster meget respekt for især sin kunnen med vinyler. Reference listen er for lang til at remse op, men Dex er resident dj på Train i Århus og blev headhuntet af Tommy Scott til EMMA i Kbh. fordi kun det bedste er godt nok. Dex er også en af de få dj´s i landet som kan sole sig i at blive hyret af selveste MTV.

Ydermere remixer Dex adskillig etablerede artister og laver egne tracks til blandt andre Per V, Al Agami, Cargo og The Loft. Sidst nævnte resulterede i at DJ Dex i 2005 blev nomineret til Danish DJ Awards for sit remix af hittet City Of Dreams.


DJ SCOTT

Med en reference liste så lang som Danmarks skatteregler i både og ind og udland er Tommy Scott i dag en af de mest respekterede og travle Dj´s i Danmark. Tommy Scott er til dagligt resident Dj på Danmarks største natklub Train i Århus og på det nye in-sted i Kbh. EMMA hvor han også står for bookning og events.

Tommy leverer altid et højspændt mix-show af international klasse fyldt med overraskende mix, scratch og "skills" ud over det sædvanlige. Tommy blev i 2004 nomineret af sine kolleger til "Årets Bedste Mainstream Dj" ved Danish Dj Awards og vandt i overbevisende stil. Tommy Scott skal bare opleves…
  Europaz Agency Aps - PostBox 1011 - DK-7500 Holstebro - tlf : (+45) 70 27 97 27 - info@europaz.com